kívánságteljesítők, kívánságteljesítés támogatás, adó 1 százalék felajánlás

Gyermekvédelem

Adó 1% felajánlás gyermekvédelemre!


Adószám az adó 1 százalékhoz:
18516995-1-06


Számlaszám (OTP Bank):
11735005-20565910


Angyali.hu Alapítvány Adó 1 százalék felajánlás gyermek, kórház, mentők, gyógyítás
Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a gyermekmentő kívánságteljesítőket!

Kívánságteljesítés

Adó 1 százalék

Szja 1 százalék a kívánságteljesítőknek

Az Angyali.hu Alapítvány segítséget és élményeket ad megváltozott élethelyzetben lévő, beteg, daganatos gyermekeknek - felnőtteknek, nélkülöző családoknak. Kívánságteljesítő program támogatóink révén egyre több embernek tud segíteni. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással Ön is vegyen részt az egész évben sikeres jótékonysági tevékenységben! Az Angyali.hu Alapítvány nagylelkű segítői és támogatói révén évente több ezerember gondjainak megoldásában vesz részt, okoz örömet és értékes pillanatokat. Kérjük kísérje figyelemmel tevékenységünket. Adóbevalláskor szja 1 százalék felajánlását nagyon szépen köszönjük!

Adó 1 százalékhoz adószám: 18516995-1-06

Az Angyali.hu Alapítvány köszönettel fogad minden támogatást, így a személyi jövedelem Szja 1 százalék felajánlásokat is. Nekünk minden adó 1 százalék fontos, a legapróbb támogatás is nagy segítség!


kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés

Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több rászoruló, beteg gyermek kívánságát, család gondjait, bajban lévő megmentését meg tudjuk valósítani! Adó 1 százalék felajánlásával sokat segít!


Az adó 1 százalékkal úgy támogatja a jó ügyet, hogy az Önnk semmibe sem kerül! Adóbevallása elkészítésekor adja meg az 1% felajánlásához könyvelőjének vagy bérszámfejtőjének az Angyali.hu Alapítvány adószámát.

Számlaszám (OTP): 11735005-20565910

Jótékonysági kívánságokat teljesítünk, babakocsi átadás!

Gyermekmentés támogatása

Beteg vagy megváltozott élethelyzetbe került gyerekek és családtagjaik kívánságait segítünk megvalósulni. Gyakran apróságokról van szó, ami egy hétköznapi helyzetben nem lenne számottevő. Sok kicsi azonban sokra megy és sokba kerül. Az Angyali.hu Alapítvány támogatóival együtt sikeres. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen. Köszönjük!


Adó 1 százalék

Évente több ezer jótékonysági támogatásban vesz részt alapítványunk. Adóbevalláskor az adó 1 százalék felajánlása révén vegyen Ön is részt jótékonysági kívánságteljesítésben, daganatos - beteg gyerekek és családtagjaik támogatásában, adományosztásban, étkeztetésben, ruhaosztásban, adományozásban. Együtt könnyebb, felajánlását köszönjük!


Egész évben gyermekvédelem

Adóbevalláskor az adó 1 százalék felajánlással kapcsolódjon be Ön is a segítő feladatok megvlósításába! Ügyélkapun, munkáltatóján keresztül, a NAV-on át, néhány perc alatt az adó 1%-át sikeresen fel tudja ajánlani. Támogatása, a legapróbb segítség is óriási!

Adó 1 százalék felajánlása alapítványnak, egyesületnek

Adóbevalláskor jótékonykodjon, adó 1 százalék felajánlással segítse fontos gyermekvédelmi, szociális tevékenységeinket!

Adó 1% felajánlással adóbevalláskor, május közepéig segíthet!

Az adó 1 százalék felajánlása semmibe sem kerül, de óriási támogatás a fontos - segítő programokhoz.

Adó 1 százalék kisokos, fogalmak

Adó 1 százalékot fogadó alapítványok listája

Keresse meg azt az egyesületet, alapítványt, egyházat, jótékonysági tevékenységet, mely ön számára leginkább támogatásra érdemes. Alapítvány kereső, egyesületek listája révén leljen rá az adó 1 százalék felajánlás kapcsán a támogatandó civil szervezetre. Az Angyali.hu Alapítvány köszönettel fogadja adó 1 felajánlását!

Adó 1 százalék felajánláskor

Alapítvány, egyesület tekintetében a közhasznú besorolású szervezet átláthatóbb, jobban szabályozott alapokon működik. Alapítványok, egyesületek adó 1 támogatásakor ismerje meg adóbevalláskor, az adó 1 rendelkezés előtt azt a szervezetet, akinek az adó egy százalékot felajánlja.

Adóbevallási időszak, adó 1 százalék felajánlás

Az adóbevallási időszak januártól májusig van, amikor az előző évi jövedelemadó bevallást a magánszemélyek, cégek, vállalatok, egyéb csoportok megteszik. Az adó 1-ról sok éve lehet rendelkezni, azaz a befizetett szja 1 százalékát egyesület, alapítvány számára felajánlva segíteni tudjuk a fontos jótékonysági feladatok ellátását. Civil szervezetek munkájában az adó 1 százalék felajánlás révén részt lehet venni, azt támogatni lehet.

Segítsen Ön is, szja 1 százalék felajánlással

Mit kell tennie?

A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor.

Rendelkezési lehetőségek:

Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb tárgyévben május 20-ig.
Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb a tárgyévben május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.

Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba fentről letöltött rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb tárgyévben május 11-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.

Ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön úgy dönt, hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét a szervezettel közöljék, akkor ezen szándékát az erre vonatkozó kódkockába jelölje "X"-szel, és töltse ki "Az adózó neve" mezőt és "Az adózó postai levelezési címe" vagy "Az adózó elektronikus levelezési címe" mezők közül legalább az egyiket. A kedvezményezett az Ön által megadott adatokat kizárólag közhasznú tevékenységével kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használhatja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezelheti.

Fontos okok, hogy adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1+1 százalék felajánlását az Angyali.hu Alapítvány segítő tevékenysége számára adományozza:

O adó 1% felajánlása ellenőrizhető helyre megy, alapítványunk teljesen átlátható,
O adó 1 százalék felajánlásával a beteg és elesett embertársaink megsegítését támogatja,,
O adó 1+1 százalék felajánlásával a beteg gyerekek gyógyulását segíti,
O szja 1+1 felajánlásával jótékony és segítő programokat, támogat,
O adó 1% felajánlása révén a szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeket és családokat is segíti,
O adó egy százaléka felajánlása révén a bajban lévő idős - egyedülálló embertársainkat is segíti,

Adóbevalláskor vagy utána május közepéig az adó 1% felajánlást, a rendelkező nyilatkozat kitöltést el ne felejtsd! A személyi jövedelemadó 1 százalék felajánlása az adóbevallás elkészítésekor fontos. Az adó 1 százalékról rendelkezés nem kerül semmibe sem! A személyi jövedelemadó bevallásakor szánj 2 percet az adód 1%-ának felajánlására is! Adó egy százalékod felajánlásával életet menthetsz, fontos dolgokban segédkezhetsz ezáltal. Adóbe- valláskor az adó 1% felajánlás kapcsán kérd könyvelőd vagy bérszámfejtőd segítségét is!

Hogy miért is fontos az adó 1 százalék felajánlása, a befizetett adó 1+1%-ának felajánlása?! Az adó 1 % felajánlás egy olyan támogatási forma, mely nem kerül a felajánlónak semmibe sem, de az adó 1 százalék felajánlás mégis óriási segítség, hiszen adó 1% támogatást jelent a kedvezményezett alapítványnak! Az 1% felajánlás nélkül az egy százalék felajánlás meg nem tétele nélkül az adóbevallás ugyanúgy adófizetést igényel. Az szja 1% felajánlással a befizetett szja 1 % része az angyali.hu Alapítvány által működtetett Steril házában a gyermekmentő - gyógyító tevékenységekre is juttatható. Az Szja 1 százalék összege is rendkívül jó célra is juttatható. Az szja 1% felajánlás fontos és életmentő! Az szja 1% a beteg gyermekek támogatása kapcsán a legjobb helyre kerül. Kérjük kísérje figyelemmel egész évben, folyamatosan működő segítő tevékenységünket!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott szja 1+1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására. Segítsen úgy adóbevalláskor, hogy közben az Önnek semmibe sem kerül!

Együtt tehetjük jobbá, sikeresebbé, tartalmasabbá és jótékonyabbá közösségünket!
Segítségét hálásan köszönjük!

Videók


Néhány friss-érdekes programbeszámoló:

Sok hasznosEgyesületek és alapítványok,
adó 1% szervezet kereső