Bohócdoktor, adó 1% felajánlás, támogatás, gyermekmentés

Bohócdoktorok


Adószám, adó 1 százalékhoz:
19560540-1-06


Számlaszám (CIB Bank):
10700062-48244909-51100005


Karitáció Alapítvány
Adó 1 százalék felajánlás gyermek, kórház, gyógyítás Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Rendelkező nyilatkozat letöltése innen lehetséges!


adó 1% bohócdoktor beteg gyermek támogatás, gyógyítás, kórház adó1 Bohócdoktorok adó 1 százalék bohócdoktor beteg gyermek támogatás, gyógyítás, kürház

Bohócdoktorok adó 1% felajánlás

A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta működteti a Bohócdoktor Gyógyító Csapatot. A gyógyulást és mosolyt teremtő tevékenység célja, hogy beteg, sérült gyermekek és felnőttek számára a sokszor óriási fájdalmat jelentő betegségeket, a gyakran állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal elterelve a nagy betegeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A mosolygós bohócdoktor vizitek végén ajándékozás és öröm honol. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlásával segítsen Ön is mosolyt varázsolni a gyógyuló gyerekek arcára! Ha a NAV készíti el az adóbevallást vagy elektornikusan történik az adóbevallás, az sem gond! Az elektronikus ügyfélkapun néhány perc alatt sikeresen felajánlható a személyi jövedelemadó 1%-a.

Adó 1 %-hoz adószám: 19560540-1-06

A Karitáció Alapítvány Bohócdoktor Csapata köszönettel fogad gyógyítást segítő tevékenységéhez minden felajánlást, így adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1 százalék felajánlásokat is. Minden adó 1% fontos támogatás a gyermekmentő és betegség elűző tevékenységhez! Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több beteg gyermeknek könnyíthessük meg a kórházban tartózkodást és vihessük el a nevetés gyógyító erejét! Köszönjük!


mosoly bohócdoktor kórház gyógyítás támogatása img/940x380-08-karitacio-bohocdoktor.jpg

Számlaszám (CIB):
10700062-48244909-51100005

Kérjük kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük!Bohócdoktorok kérik az adó 1% támogatást

Gyermekek gyógyítása a tét, a legapróbb támogatás is fontos!

Beteg gyerekek és felnőttek gyógyításában veszünk segítő bohócdoktor vizitek révén részt. Harcoljunk közösen az egészégért! Adó 1 százalék felajánlással segíts, hogy segíthessünk!


Bohócdoktorok, adó1 támogatás, gyermekmentés, kórház

Bohócdoktorok mosolyt visznek a gyógyuláshoz

Te és mi, közösen tesszük jobbá a környezetünket! Segítséged, a legapróbb is nagyon fontos! Hálásan köszönjük!

Karitáció Alapítvány, Bohócdoktorok

Alapítványunk egyik legsikeresebb segítő tevékenysége 2008 óta a bohócdoktor mozgalom. A gyógyítást segítő programjaink látványosak, a játék mellett, arcfestés, bábszínház, játszóház, ének - zene is kapcsolódik a kórházi és intézményi programokhoz.

Az adó 1% felajánlás azért is fontos, mert az 1%-al úgy támogatsz, hogy nem kell adnod semmit! Sajnos Magyarországon tíz adózóból hat adófizető nem adja oda adó egy százalékát a hasznos munkát végző civil szervezeteknek. Adó egy százalék felajánlással úgy lehet támogatni fontos gyermekmentő és gyógyító programjainkat, hogy az közben Neked semmibe sem kerül. Adó 1 százalék felajánlás fontos és nagyon sokat jelentő támogatási forma! Adóbevalláskor az szja 1% felajánlása óriási segítség! Támogatásod, segítséged, figyelmed nagyra értékeljük és a mosolygós és gyógyuló gyermekek nevében hálásan köszönjük!

Az adózási időszakban a gyermekmentésre, gyógyításra felajánlható adó 1 százalék felajánlás mellett örömmel fogadjuk tárgyi, eszmei, anyagi, kapcsolati támogatás felajánlását is! Segítséged, a legapróbb támogatás is nagyon sokat jelent!

Az adó 1+1% felajánlása nem kerül semmibe az adófizetőnek, ugyanakkor kiemelt fontosságú a civil szervezetek, így a Karitáció Alapítvány tevékenységének segítésében.

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott szja 1+1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására. Segítsen úgy adóbevalláskor, hogy közben az Önnek semmibe sem kerül!

Bohócdoktorokkal a kapcsolatfelvétel az info[kukac]karitacio.hu e-mail címen lehetséges.

Bohócdoktorok

@ betegeket segítünk meggyógyulni,
@ segítjük az egészségügyi szakdolgozók munkáját,
@ ajándékokkal lepjük meg a kórházi bentfekvőket,
@ kórházi vizitünk teljesen ingyenes,
@ jótékonysági programjaink segítik az értékteremtést,

Jótékonyság

Alapítványunk feladata 2008 óta, hogy bajban lévőket, nélkülözőket és segítségre szorulókat támogasson. Segítők, támogatók, szponzorok jelentkezését hálás köszönettel fogadunk. Adóbevalláskor adó 1% felajánlásával is segíti egész éves jótékony tevékenységünket. Köszönjük!

Bohócdokik a Facebook-on:Kérjük támogassa a bohócdoktorkodást

paypal

Gyógyító Bohócdoktorok

A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány 2008 óta működteti a Gyógyító Bohócdoktorok Betegségelűző Csapatot, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a gyerekeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek. A vidám bohócdoktor vizit végén rendszerint ajándékozás és szeretet honol. Ön is segítsen: adóbevalláskor adó 1% felajánlásával támogassa a bohócdoktorok gyógyító tevékenységét!

Bohócdoktorok a gyermekekért

Ép testben ép lélek - tartja a közmondás, és valóban: a testi és lelki erőnlét szorosan összefügg. Nem csak a test a fontos, hanem a szellem egészségével is sűrűbben kell foglalkozni, még egészségesen is. És még sokkal jobban, ha egy gyermek a testet megpróbáltató betegséggel küzd vagy a gyógykezelés mellékhatásai kritikus állapotúra rontják a szellemet.

Segítőket várnak a bohócdokik

Magán és céges támogatók, segítők, szponzorok, együttműködő partnerek jelentkezését, önkénteseket várunk további sikereket segítő tevékenységhez! Kérjük, hogy jótékonysági tevékenységünket kísérje figyelemmel!


Bohócdoktorok a beteg, sérült gyerekek (és felnőttek) gyógyulásáért

A súlyos betegséggel küszködő gyerekek számára a fekvőbetegség többnyire negatív stresszt, félelmet, fájdalmakat és szenvedést hoz. A gyógykezelések során keletkező negatív helyzetet hozzák rendbe a bohócdoktorok. A Karitáció Alapítvány arra kéri a jóérzésű segítőket, pártolókat, és majdani segítőket, hogy az adózási időszakban az szja 1+1 % felajánlás, azaz az egy százalék felajánlás kapcsán gondoljanak az alapítvány által több éven sikeresen működtetett Bohócdoktor Betegségelűző Csapat támogatására. A normatív támogatás nélkül működő gyógyító program a támogatásként juttatható 1 % felajánlás segítségével a gyermekmentő program költségeit fedezni tudja. Az 1 százalék felajánlás a közhasznú alapítvány jótékony célú tevékenységéhez fontos támogatási lehetőség. A bohócdokik szegedi alapítványa az egész országra kiterjedően végzik intézmények nagybeteg kisgyermekeinek látogatásait, a bohócdoktor mozgalom így országosan a kórtermekben fekvő beteg gyermekek nagy örömére elérhető. Az egészségügyi intézményekben eltöltött napok kapcsán fontos gyermekvédelem (fizikai, mentális formában is), a gyermekek támogatása vidám bohócdoktorkodás révén teljesülhet ki. A gyermektámogatás során ajándékozás, élmény átadás – élmény pedagógia, a betegségek játékos feldolgozásához szükséges tréning is kapcsolódik. A bohócdoktorok sosem üres kézzel érkeznek, ajándék lufi, nassolnivaló szinte mindig lapul a bőröndjeikben. A gyermekmentő alapítvány révén a beteg gyermekek gyógyulása közelebb juthat a megvalósuláshoz, mely megfizethetetlen érték. Mosoly, szeretet, egészség!

A bohócdoktorok a befizetendő adó 1%-át köszönettel fogadják. Az 1 százalék felajánlás nagyon nagy segítség a gyermekmentő - gyógyító bohócdoktorok egész éves áldozatos munkájához. Az egy százalék felajánlás, azaz az adó 1 nem kerül az adóbevalláskor semmiféle plusz költségbe sem, mégis óriási segítség. A bohócdoktorok számára adóbevalláskor felajánlható adó 1 százalék felajánlás elmulasztása az adóbevallás idején nem jó, mondhatni kifejezetten rossz. Az adóbevallás 1 százalék részének fel nem ajánlásakor is befizetésre kerül, csak a támogatási lehetőség helyett (a gyermekmentő alapítvány helyett) az államkasszába kerül az összes adóbefizetés. Az alapítványok nyilvántartása tartalmazza a Karitáció Alapítványt, mint szja 1+1%-ot fogadó szervezetet. Az adó 1 százalék támogatásból befolyó összeg nagyban segíti a beteg gyermekek gyógyításának támogatása kapcsán működtetett lelki és testi segítő tevékenységet. A beteg gyermekek segítése, a bohócdoktor mozgalom támogatása csak 1%-nyi figyelmet és segítséget kér!

mosoly bohócdoktor kórház gyógyítás támogatása
Adóbevalláskor az adó 1+1 százalék, azaz a befizetett személyi jövedelemadó 1 százalék felajánlás révén minden támogató részt vehet az éves szinten gyerekek százait, de akár gyerekek ezreit segítő bohócdoktor programba. A bohócdoktorok számára felajánlható adó 1+1 felajánlása nem kerül semmibe sem, de a bohócdoktorok áldozatos tevékenységének folytatásához nélkülözhetetlen. Adóbevalláskor az adó 1 százalék felajánlását ne felejtse el megtenni, ha az adó 1 % felajánlás nem jön létre, a felajánlható összeg (mely néhány száz forinttól több ezer forintig is terjedhet) az államkasszába kerül. Az adóbevallás elkészítésekor kérje ki a könyvelő vagy a bérszámfejtő segítségét, hogy a Karitáció Alapítvány ( az alapítvány adószám: 19560540-1-06) a gyermek támogatás segítendő céllal felajánlásra kerülhessen. Az adóbevallás 1 százalék része nagy segítség s gyermekmentő feladatokhoz. Az alapítvány adószáma az alapítvány részére történő adó 1 % felajánláskor pontosan kell, hogy megadásra kerüljön, hiszen ha az szja 1 százalék felajánláshoz megadott adószám hibás, úgy az adó 1 % felajánlás nem jut célba, az szja 1 százalék felajánlás érvénytelen lesz.

Segítségét, támogatását, egész éves figyelmét a gyógyító bohócdoktor csapatunk nagyra értékeli, és hálásan köszöni!

Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

Gyógyító Bohócdoktorok az egészségért, a boldogságért, a gyógyulásért! Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért!

Adószám (adó 1% felajánláskor ezt adja meg): 19560540-1-06

Bohócdoktor videó


Weboldalaink


Bohócdoktorok beszámolói


Egyesületek és alapítványok,
adó 1% szervezet kereső